Wernsen Handel: groothandel voor dak, gevel en bouwmaterialen

Bent u op zoek naar losse dakplaten, wandplaten of andere bouwmaterialen? Wernsen Handel levert zowel geïsoleerde als niet geïsoleerde dak- en gevelbeplating en al het andere bouwmateriaal voor elk project. Ontdek alle benodigdheden voor uw dak en gevel.

Alles wat u nodig heeft op het gebied van dak- en gevelbeplating

Wernsen Handel is de groothandel zodra u op zoek bent naar stalen dak- en gevelbeplating, isolatie, zetwerk, ramen, bouwgereedschappen en alle bijbehorende accessoires. Wat u ook gaat bouwen. Van uw woning, schuur, loods, bedrijfspand of een overkapping. De dak- en wandbeplating vind u bij Wernsen Handel in Harskamp. Wernsen Handel is een onderdeel van Wernsen Bouw & Montage.

Los te bestellen en te verkrijgen bij Wernsen Handel

  • Sandwichplaten voor dak en gevel
  • Dak en profielplaten
  • Zetwerk
  • Isolatie
  • Deuren en kozijnen
  • Overige bouwmaterialen
dak- en wandpanelen los kopen

Wat heeft u nodig? Vraag naar de beschikbaarheid en de voorraad en bestel uw dakplaten of andere bouwmateriaal bij de groothandel in gevel en dak.

Sandwichpanelen

Damwand

Zetwerk

zetwerk

Isolatie

isolatie

Ramen & Deuren

Gootstukken voor dakramen

Dakpanplaten

deuren en kozijnen

Dakgoten

Geisoleerde Kantplanken

Eternit Golfplaten

bouwmaterialen voor dak en gevel

Rabat

Klikzink

Dakplaten en gevelplaten kopen bij de groothandel in gevel en dak

Wernsen Bouw & Montage maakt stalen gevel- en dak plant en ander zetwerk zelf in eigen fabriek in Harskamp. De dakplaten - en gevelplaten gebruiken bij de renovatie- en nieuwbouwprojecten. Naast de project kunt u dakplaten en gevelplaten kopen in onze groothandel. Van geïsoleerde sandwichplaten, profielplaten, zetwerk, isolatie, bevestigingstechnieken, afdichting, deuren en kozijnen en bijbehorende dak- en raamlijsten tot al het bijbehorende bouwmateriaal.

Losse sandwichpanelen

Onze leveranciers

Dak- en gevelplaten kopen?

Bent u op zoek naar dak- en gevelbeplating voor de bouw van uw dak of gevel? Vind alle benodigde bouwmaterialen voor uw project. Van beplating, isolatie, ramen, deuren, kozijnen tot bevestigingsmaterialen. U vind het bij Wernsen Handel. Iets nodig wat niet vermeld staat op de website? Vraag er naar door contact op te nemen.

Terugbelverzoek