Daglichtsysteem onmisbaar voor uw dak

Bij renovatie of nieuwbouw bouwen en plaatsen wij 8 op de 10 keer een specifiek daglichtsysteem op het dak. In de afgelopen jaren hebben daglichtsystemen een vlucht genomen. Dit betekent dat bij het bouwen of renoveren van uw schuur, loods, stal of bedrijfshal nadrukkelijk gekeken wordt of daglichtsystemen geplaatst kunnen worden.

Daglichtsysteem goed voor welzijn mens en dier

Daglichtsystemen zoals lichtstraten, nokventilatie en ventilatiegordijnen zorgen voor een positieve werking op het welzijn van mensen en dieren. Dit is dan ook de reden dat steeds meer agrariërs en bedrijven de overweging nemen en kiezen voor een daglichtsysteem.

Ons deskundige team bewijst zich al jaren als betrouwbare partner op het gebied van bouw- en montagewerkzaamheden van daglichtsystemen in de agrarische sector en daarbuiten.

Verschillende mogelijkheden voor daglichtsystemen

Bij renovatie, nieuwbouw of uit- en aanbouw bekijken wij altijd na de bestaande situaties. Is er asbest aanwezig? Hoe is de constructie? En wat zijn de mogelijkheden? Vervolgens heeft u een keuze uit drie verschillende systemen voor beter daglicht:

1. Lichtstraten: een lichtstraat in de nok van drie meter breed en een lengte van zo een dertig meter(afhankelijk van de schuur of hal).

2. Nokventilatie (oversteeknok): Uniek en alleen bij Wernsen Bouw & Montage verkrijgbaar: De oversteeknok.

3. Ventilatiegordijnen: acht verschillende ventilatiegordijnen voor in stallen, loodsen of schuren.

Heeft u een vraag over één van deze daglichtsystemen?

Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn bij uw nieuwbouw- of renovatieproject?Vraag aan één van onze dakspecialisten welk daglichtsysteem of ventilatie bij uw situatie nodig is. Stel de vraag via onderstaande knop. Wij geven u graag een advies op maat.