Dak- en gevelbeplating

Of u nu overweegt om een compleet nieuwe schuur, loods,stal of bedrijfspand te laten bouwen of te renoveren. Met gevelbeplating en dakbeplating zorgt u voor een goede isolatiewaarde en een lange levensduur. Door te kiezen uit de juiste materialen voor gevelplaten en dakplaten bent u voorlopig voorzien van een goede leefbare ruimte als bedrijfspand of vee en dieren in de stal of schuur.

Dakbeplating voor bedrijfshal, loods, schuur of stal

Uw bedrijfshal of kantoor een flinke opknapbeurt geven? Door middel van wand- en dakbeplating geeft u uw bedrijfshal, kantoor of bedrijfspand binnen één dag een compleet nieuwe look. We hebben de ruime keuze uit verschillende soorten dakplaten en wand- en gevelplaten. Die specifieke dakbeplating en wandbeplating geven een sterke isolatiewaarde aan uw bedrijfspand en geeft een waardevermeerdering van uw bedrijfshal, loods, schuur of stal.

Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie: dak- en wandbeplating is maatwerk, waarbij wij kunnen kiezen uit een ruim assortiment aan wand- en dakbeplating. Zo zijn sandwichplaten populair vanwege de hoge isolatiewaarde en het lage eigen gewicht, maar kunt u ook kiezen voor stalen potdekselwerk in houtmotief.

Gevelplaten, Gevelpanelen, metalen gevelbekleding en wandbeplating

Om uw dak en gevels te voorzien van dak- en gevelbeplating, gevelpanelen en wandbeplating komen we in het beginstadium uw schuur, loods, stal of bedrijfshal opmeten. Dit doen we om een exacte indicatie te krijgen van uw ruimte. We controleren de staalconstructie, ontdekken eventueel aanwezige asbestplaten en komen direct met een prijsindicatie. Om tot volledigheid te komen, nemen we alle opgemeten gegevens mee naar kantoor. Binnen een week na ons eerste bezoek leveren wij een persoonlijke offerte aan u.

Wanneer beginnen met de renovatie met nieuwe dak- en gevelbeplating?

Klaar om uw schuur, loods, stal of bedrijfshal te renoveren? Kies voor wand- en dakrenovatie door nieuwe gevelbeplating en dakbeplating. Een compleet 'nieuwe' schuur of loods dankzij de montagemakers van Wernsen Bouw & Montage. Weten wat de mogelijkheden zijn? We nemen het gehele proces uit handen.