Lichtstraat voor bedrijfshal, stal of loods

Naast het praktische inschijnende licht, bespaart u dankzij een lichtstraat voor uw bedrijfshal, loods of stal ook op de energiekosten. Het welzijn van mens en dier wordt op positieve wijze beïnvloed met de keuze van een lichtstraat. Ontdek hoe Wernsen Bouw & Montage uw lichtstraat transporteert naar optimaal daglicht in uw gewenste binnenruimte.

Vlakke lichtstraat voor dak loods, schuur of hal

Onder een vlakke lichtstraat valt een daglichtsysteem met een lengte van dertig tot veertig meter en breedte van drie meter. U kiest daarbij uit vlakke platen in helder of opaal doorschijnend. Een lichtstraat in een heldere kleur laat meer licht door. Een lichtstraat opaal is zonwerend. In het geval van veestal met dieren is dit goed om hitte te voorkomen.

Naast de lichtinval zorgt u met lichtstraten voor energiebesparing en verhoogt u het welzijn van mens en dier in uw schuur, loods, hal of bedrijfspand.

Lichtstraat op plat dak zelf fabriceren

Elk dak heeft zijn eigen unieke maten, daardoor spreken wel al snel van absoluut maatwerk. Onze deskundige zoeken naar een passende oplossing voor uw wensen rondom een lichtstraat op uw hellend of platte dak.

De lichtstraten die wij leveren en monteren op verschillende daken ontwerpen en fabriceren wij volledig zelf in eigen beheer. Hierdoor hanteren wij altijd een snelle, efficiënte en flexibele manieren van werken. Fabricage in eigen beheer zorgt er voor dat we voor verschillende daken maatwerk kunnen leveren. Heeft u een lichtstraat nodig op uw dak? Wernsen Bouw & Montage realiseert als dakspecialist voor uw loods, stal, schuur of bedrijfshal een lichtstraat op maat.

Lichtstraten voor uw stal, loods of bedrijfshal?

De lichtstraten van Wernsen Bouw en Montage worden in eigen beheer ontworpen en gefabriceerd, waardoor wij een snelle, efficiënte en flexibele werkwijze hanteren. Op die manier realiseren wij ook relatief gemakkelijk gebogen lichtstraten op een plat dak.