Ventilatie gordijnen voor in de stal

Bent u op zoek naar ventilatiegordijnen voor uw stal of schuur? Voor stalgordijnen en ventilatie van uw stal hebben wij 8 verschillende mogelijkheden. Bij ventilatiegordijnen voor stallen is het belangrijk dat de stalgordijnen windbreekgaas bevatten.

U heeft de keuze uit acht verschillende systemen.

  • Dubbelbuis Systeem
  • Combi Oprolsysteem
  • Oprolsysteem
  • Harmonica Systeem
  • Middenbuis Systeem
  • Schuifgordijn
  • Windbreekgaas
  • Oproldeuren

Dubbelbuis Systeem

Het Dubbelbuis systeem wordt gekenmerkt door eenvoud. Het doek wordt aan de zijde van de ondermuur bevestigd. Aan de andere zijde wordt de aluminium tilbuis gemonteerd. De tilbuis zorgt ervoor dat het doek door middel van rvs staalkabels opgetrokken kan worden. Zodra het systeem zich opent, zorgt de tweede buis in de vouw ervoor, dat het strak en stabiel blijft hangen.

Combi Oprolsysteem

Kiest u voor het Combi Oprolsysteem, dan wordt het doek onderkant volledig opgerold. Zodra het doek geopend is, neemt het relatief weinig ruimte in beslag. Daarnaast beschermt de combi stalgordijn zicht goed tegen weersinvloeden van buitenaf.

Oprolsysteem

Het volgende type stalgordijn is Oprolsysteem. Het type geeft het al aan. Het Oprolsysteem rolt eenvoudig op naar boven toe. Hij is daardoor voor vele doeleinden toepasbaar. Daarom is dit systeem ook veel gevraagd en toegepast in de pluimveesector. In combinatie met vast gaas zijn er ook hier verschillende mogelijkheden.

Harmonica Systeem

Het type Harmonica Systeem is geschikt voor de grotere openingen tot maximaal 3,80 meter. Als het doek zich opent, vouwt het zich aan de onderkant op, waardoor het weinig ruimte inneemt en beklemmingsgevaar voorkomen wordt. Door bevestiging met kabels zijn de stormbeugels aan de buitenkant niet langer noodzakelijk.

Middenbuis Systeem

Het Middenbuis Systeem rolt zich in tegenstelling tot Het type Harmonica Systeem en naar boven op. Daardoor is het Middenbuis Systeem geschikt voor onder andere caravanloodsen, open stallen en deuren. Dit type stal gordijn kunt u zowel met de hand- als elektrische bediening verkrijgen. Goed toepasbaar met een dicht ventilatiedoek en diverse bijpassende gaassoorten.

Schuifgordijn

Het type Schuifgordijn is een horizontaal schuivend gordijn. Bij het schuifgordijn kunt u alleen de diverse gaas soorten toepassen. Net zoals het Middenbuis Systeem is het Schuifgordijn zeer geschikt voor caravanloodsen, open frontstallen en deuren.

Windbreekgaas

Naast de verschillende systemen hebben wij op aanvraag ook diverse types aan windbreekgaas, ventilatiegordijnen en vogelgaas verkrijgbaar. Zorg voor windbreekgaas in uw stalgordijnen en houd insecten buiten uw schuur, loods of stal.

Oproldeuren

Kies voor het type Oproldeur als het niet direct noodzakelijk dat uw doorgang afgesloten moet zijn van een deur. Ontdek onze oproldeuren met windbreekgaas. De oprol doorgangen zijn een betaalbaar alternatief als u opzoek bent naar een afsluiting van uw loods, schuur of stal. Het windbreekgaas voorkomt dat wind vrij spel heeft in uw ruimte. U sluit de oprolpoort eenvoudig door gegalvaniseerde geleidingsprofielen aan de zijkant van de constructie.

Nieuwbouw of renovatie van uw stal of schuur

Ventilatiegordijnen zijn in het geval renovatie van uw stal of schuur een mooie mogelijkheid om uw stal, loods of schuur een flinke opknapbeurt te geven. Daarnaast heeft u bij nieuwbouw alle ruimte en mogelijkheden voor stalgordijnen en ingangen.

In het geval van renovatie van uw bestaande stal of schuur zagen we een openingen in uw schuur of loods. Deze vullen wij op met regelwerk en monteren één van de bovenstaande systemen.

Weten of we ook in uw (nieuwe) schuur onze ventilatiesystemen kunnen plaatsen voor een beter welzijn in uw stal,schuur of loods? Vraag Arjen naar de mogelijkheden.

Uit welke ventilatie gordijnen en systemen kiest u?

Gaat u voor een beter leefklimaat in uw hal, schuur of stal? Kies voor meer daglicht en een betere lucht ventilatie in uw ruimtes. Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn bij uw nieuwbouw- of renovatieproject? Neem dan contact met ons. Wij geven u graag een advies op maat.