Stal, loods, bedrijfspand of schuur renoveren

Overweegt u een renovatie voor uw schuur, loods, stal of bedrijfshal? Bij het renoveren van schuur, loods of iets dergelijks komt het nodige kijken. Dat wat wij vooraf niet kunnen bepalen. We kennen de huidige staat niet van uw schuur, stal of loods. Daarom is het belangrijk om een eerste indicatie te krijgen door een bezoek te brengen aan uw werkruimte. Voordat we dakrenovatie en/of wandrenovatie mogelijkheden bekijken, checken wij eerst of er asbest aanwezig is, beoordelen we de constructie en delen we onze bevindingen.

Uw schuur renoveren en weer 30 jaar vooruit kunnen

Heeft u een verouderde schuur achter het huis, op de boerderij of bedrijf? Twijfelt u of de schuur toe is aan dakrenovatie of gevel- en wandrenovatie. De afweging om uw schuur te renoveren begrijpen wij. Een schuur renoveren levert naast de noodzakelijke veiligheid en praktische gemakken ook verschillende voordelen op zoals: daglicht- ventilatie en nieuwe uitstraling. Naast goede ventilatie in uw schuur is een dakrenovatie ook goed voor de temperatuur en luchtvochtigheid in geval van vee en dieren.

Dak renoveren of vervangen van loods of stal

Bij een dakrenovatie of het compleet vervangen van uw dak, zijn er verschillende wettelijke vereisten en verplichtingen gemoeid. Zo controleren wij u schuur, loods of stal op de bestaande situatie. Is er asbest aanwezig? Dan saneren wij uw schuur vrij van asbest. drie op de vier panden in de agrarische sector heeft een asbesthoudend dak.

Gevel- en wandrenovatie van bedrijfspand

Geef uw bedrijfspand, kantoor of schuur een compleet nieuwe look door uw gevel en wand te renoveren met dak- en gevelbeplating. Heeft uw bedrijfspand een wat suffe uitstraling? Pimp het pand volledig bij door de verschillende mogelijkheden van bedrijfsrenovatie. We beoordelen uw constructie en bekijken of andere mankementen aanwezig zijn. Vervolgens werken aan uw compleet nieuwe bedrijfspand door gevelbeplating te realiseren voor uw pand.

Wanneer beginnen aan de renovatie van uw schuur, loods, stal of bedrijfspand?

Als renovatiespecialist renoveren wij dagelijks schuren, stallen, loodsen en bedrijfspanden. Gaat u voor dakrenovatie met nokventilatie of een lichstraat. Of pakt u de wanden van de schuur of loods ook direct aan? Wernsen Bouw & Montage zit bij u in de buurt en denk graag mee om de beste renovatie oplossing voor uw stal, loods of bedrijfshal uit te werken.