Renovatie van schuur, stal, loods, bedrijfshal of loods

Wilt u uw stal, loods of bedrijfshal renoveren? Het roer omgooien en bijvoorbeeld uw varkensstal ombouwen tot kalverstal? Wernsen Bouw & Montage heeft jarenlange ervaring in nieuwbouw en renovatie en de realisatie van daglicht en ventilatie van opstallen en loodsen. Kwaliteit staat daarbij hoog in het vaandel.

Dakrenovatie

Wernsen Bouw & Montage levert maatwerk. Omdat iedere situatie anders is, voorzien wij u graag van een gepast advies. Qua dak- en gevelbeplating, lichtelementen en constructies zijn er eindeloos veel mogelijkheden.

Dak stal renoveren en asbestsanering

Maar liefst driekwart van de panden in de agrarische sector heeft een asbesthoudend dak. Behalve wand- en dakrenovaties, is Wernsen Bouw & Montage ook gespecialiseerd in asbestsanering. Het verwijderen van asbest vereist een professionele aanpak. Wernsen Bouw & Montage voert de asbestsanering en renovatie achtereenvolgend uit, zodat het hele proces zo efficiënt en voordelig mogelijk wordt afgerond.

Wandrenovatie: aanbouw en uitbouw

Bij het renoveren van het dak, is wandrenovatie vaak een bijbehorend facet. Een uitbouw voor de stal kan tevens een logisch onderdeel van het bouwproces vormen. Daar wij zelf een agrarische achtergrond hebben, weten wij wat er speelt en kunnen wij optimaal met u meedenken. Op die manier voldoet u aan nieuwe normen en bent u verzekerd van een prachtig eindresultaat.

Op zoek naar een renovatiespecialist?

Wernsen Bouw & Montage zit bij u in de buurt en denk graag mee om de beste renovatie oplossing voor uw stal, loods of bedrijfshal uit te werken.