Lichtstraat voor bedrijfshal, stal of loods

Bespaar op energiekosten, beïnvloed het welzijn van mens en dier op positieve wijze en kies voor een lichtstraat in uw stal, schuur of loods. Wernsen Bouw en Montage transporteert licht naar iedere gewenste binnenruimte en helpt u graag bij de keuze voor een daglichtsysteem.

Vlakke lichtstraat

Een vlakke lichtstraat is een daglichtsysteem met een lengte van dertig à veertig meter en breedte van drie meter, waarbij er keuze is tussen vlakke platen in helder of opaal. Waar een lichtstraat in de kleur helder meer natuurlijk licht doorlaat; is een lichtstraat van opaal redelijk zonwerend, wat hittestress bij dieren voorkomt.

Lichtstraat op plat dak

De bouw van een lichtstraat is maatwerk. Door jarenlange ervaring vindt Wernsen Bouw en Montage voor iedere wens een passende oplossing. De lichtstraten van Wernsen Bouw en Montage worden in eigen beheer ontworpen en gefabriceerd, waardoor wij een snelle, efficiënte en flexibele werkwijze hanteren. Op die manier realiseren wij ook relatief gemakkelijk gebogen lichtstraten op een plat dak.

Lichtstraten voor uw stal, loods of bedrijfshal?

De lichtstraten van Wernsen Bouw en Montage worden in eigen beheer ontworpen en gefabriceerd, waardoor wij een snelle, efficiënte en flexibele werkwijze hanteren. Op die manier realiseren wij ook relatief gemakkelijk gebogen lichtstraten op een plat dak.